Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Invent Media
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Publicitate indoor outdoor
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Invent Media este unul dintre principalii jucatori pe piata publicitatii in lift si a publicitatii indoor din Romania, operand impreuna cu partenerii sai peste 3000 de lifturi la nivel national si oferind trei tipuri de pachete de servicii: Home, Office si Mall.
Detinem know-how-ul pentru a oferi cele mai eficiente campanii de publicitate in lift.

In urma discutiilor cu clientii si a analizei amãnuntite a nevoii de comunicare a acestora, echipa noastra de profesionisti asigurã cea mai bunã solutie de amplasare si transmitere a mesajelor.

Servicii
Servicii integrate de: planificare media si consultanta in selectionarea locatiilor, inchirierea suporturilor publicitare, monitorizarea campaniilor publicitare, montarea si schimbarea lunarã a materialelor publicitare.

Portofoliu / Campanii
Allianz - Tiriac, Toshiba, Romtelecom, Bosch, Jeep, La Fantana, Class - Mobexpert, Kia, Leumi Bank, KFC, Pizza Hut, Millennium Bank, BRD, Hyundai, Skol, Mega Image, Suzuki Volksbank Café, Ford, Ssang Yong, Jolly Tours, Body Contur, Olmar, Euro House Intertrade, La Gara’n Pub, Loyalia, DaKino, Emag!c Entertainment, Fundatia Culturala Phoenix, Les Nouvelles Esthétiques etc.
Din Gura in Gura